ข่าวประชาสัมพันธ์ อร่อยกับเบเกิลที่ โอบองแปง
ขนมปังเบเกิลรูปวงกลมคล้ายโดนัท เนื้อข้างในแน่นและเหนียวนุ่มส่วนผิวด้านนอกกรอบสีน้ำตาลให้รสอร่อย เบเกิลมีหลากหลายรสชาติ ขึ้นอยู่กับความชอบให้เลือกสรร อาทิ เบเกิลธรรมดา เบเกิลบลูเบอร์รี่
เบเกิลชีส เบเกิลซินเนมอนเรซิน ฯลฯ นำมาทำแซนด์วิชสูตรอร่อยได้มากมาย เหมาะสำหรับคนที่รักสุขภาพ เพราะปลอดภัยจากไขมันชนิดทรานส์ ( Tran Fat) เป็นอีกทางเลือกใหม่สำหรับผู้บริโภค นอกจากเบเกิลแล้ว ที่ร้านโอบองแปงยังมีสินค้าที่เสิร์ฟพร้อมความสดใหม่ ให้อิ่มอร่อยอีกมากมายwww.aubonpainthailand.com
ขอแสดงความนับถือ
www.cookbookfair.com/html/paris_july_1_2009.html
บริการและงานให้คำปรึกษา ขาบสตูดิโอ
1. ฟู้ดสไตลิสต์
2. ถ่ายและกำกับภาพอาหาร
3. รับออกแบบสื่อสิ่งพิมพ์อาหารทุกชนิด
4. คุกกิ้งโชว์และเวิร์คช็อป
5. งานออกแบบบรรจุภัณฑ์อาหาร
6. สตูดิโออาหารให้เช่า
7. คอร์สฝึกอบรมฟู้ดสไตลิสต์
8. พัฒนาสูตรอาหารโดยเชฟจากสถาบันอาหารชั้นนำ
9. รับสอนทำอาหารโดยเชฟจากสถาบันอาหารชั้นนำ
10. งานที่ปรึกษาด้านสไตล์ให้ธุรกิจอาหารทุกรูปแบบ
11. ออกแบบหน้าตาอาหารเชิงพาณิชย์ศิลป์สำหรับธุรกิจอาหาร
12. คิดวางธีมคอนเซ็ปออกแบบสื่อสิ่งพิมพ์อาหารด้วยมาตรฐานสากล
Enjoy the bagel at Au Bon Pain
Ring-shaped like a doughnut, its texture is firm and chewy while the outer skin is brown and crusty yet delicious. Our bagel is available in many flavors to suit your taste. There are plain bagel and bagel with blueberry, cheese or cinnamon raisin, etc. All of them can be made into sandwich of choice to suit health-conscious people as it is free of trans fat, an alternative for any consumers. Besides bagel, at Au Bon Pain, there are also other fresh products available to satisfy your appetite.
Best Regards.
Suthipong Suriya
www.cookbookfair.com/html/paris_july_1_2009.html
Services and Consultancy by Karb Studio
1. Food styling
2. Food photographing and directing
3. Food publication design
4. Cooking workshop and show
5. Food packaging design
6. Food studio rental
7. Food stylist training
8. Food recipe development by chefs from leading food institutions
9. Cooking classes by chefs from leading food institutions
10. Food business styling
11. Commercial food styling for food business
12. Food publication conceptualization using international standards